Batterisystem

Fronius Energy Package

Med Fronius Energy Package er det muligt at lagre solcelleanlæggets overskydende energi i et batteri. Resultatet er maksimal andel af eget forbrug og maksimalt uafhængig energiforsyning. Derved kan den overskydende solcellestrøm anvendes på tidspunkter med lav eller ingen produktion.

Fronius Symo Hybrid-inverteren giver både mulighed for DC- og AC-kobling af batterilageret. Ved en AC-kobling er det endvidere muligt at omstille et eksisterende solcelleanlæg til lager uden at skulle tilslutte en solcellegenerator til Fronius Symo Hybrid. Dermed egner Fronius Energy Package sig både til nye installationer og til efterfølgende omstilling til lager for eksisterende solcellesystemer.

Med Fronius Energy Package leverer Fronius en omfattende og meget effektiv samlet pakke, der giver maksimal uafhængighed, og som kan tilpasses til individuelle behov.

Fronius Energy Package

Fronius Ohmpilot

Fronius Ohmpilot er en forbrugsregulator, som anvender den overskydende solcellestrøm til opvarmning af varmt vand. Takket være den trinløse styring fra 0 til 9 kW kan den overskydende solcellestrøm udnyttes og sendes videre til forbrugerne i husholdningen.

Fronius Ohmpilot anvendes først og fremmest til intelligent aktivering af varmelegeme til produktion af varmt vand i kedler, bufferbeholdere og vandvandsbeholdere. Andre anvendelsesområder er for eksempel infrarød opvarmning eller tørring af håndklæder. Ved enfamilieshuse med et gennemsnitligt varmtvandsforbrug kan den største del af forbruget i husholdningen dermed dækkes med solcellestrøm fra april til oktober. Resultatet er maksimalt eget forbrug, reduktion af CO2-emission og skånsom drift af varmeanlægget i sommermånederne.

Fronius Ohmpilot

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.