El-installation

El-installation kræver seriøsitet – og erfaring

Står du og mangler professionel hjælp til el-installation i Viborg eller Hobro omegn? Ikke mange ting er vigtigere at gøre ordentligt, end arbejde med el-installation. Det kan have afgørende betydning for menneskers liv, at installationerne foretages korrekt. Den opgave kan vi hos Vi-Ka Teknik ApS løse komplet professionelt. Og vores medarbejdere tager enhver opgave 100 % seriøst.

Bliver du kunde hos Vi-Ka Teknik ApS, vil du helt sikkert også opleve at vores elektrikere går ind til opgaven med både grundighed og entusiasme. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi går ind til alle opgaver med samme professionelle indstilling. Vores kunder bor især ved Hobro og området i og omkring Viborg.

Med vores efterhånden mange års erfaring kan vi bistå dig med erfaren rådgivning gennem hele processen, hvilket er din sikkerhed for, at der er styr på det hele.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for mere end vores eget ord?

Når det kommer til noget så vigtigt som el-installationer, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner, man føler tillid til. Blandt andet for at kunderne ikke behøver at stole blindt på elektrikernes egen salgstale, er det godt, at TEKNIQ – Installatørernes Organisation, eksisterer. Vores medlemskab heraf er nemlig din garanti for en ordentlig el-installation. Det mener vi faktisk helt bogstaveligt, for vores medlemskab af teknik giver dig nemlig dækning af en garantiordning på det arbejde, du får foretaget hos os.

Unikke samarbejdsmuligheder

Vi samarbejder med en større gruppe af håndværkere, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig både en fagentreprise og hovedentreprise. Hvilken entrepriseform, der er bedst for dig at vælge afhænger af dit konkrete projekt. Vi hjælper dig gerne med at træffe denne beslutning.

Hos Vi-Ka Teknik ApS kan vi tilbyde både rådgivning, montering samt indhentning af de tilladelser, der kræves fra de respektive myndigheder.

Kontakt os angående din el-installation

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores arbejde med el-installation, samt få os til at udregne et uforpligtende tilbud til dig. Du kan give os et kald på 86 69 45 37 eller send os en besked via e-mail info@vi-kateknik.dk eller ved brug af vores kontaktformular.