El-installation | Vi-Ka Teknik ApS

El-installation

El-installation kræver seriøsitet – og erfaring

Ikke mange ting er vigtigere at gøre ordentligt, end arbejde med el-installationer. Det kan have afgørende betydning for menneskers liv, at installationerne foretages korrekt. Den opgave kan vi hos Vi-Ka Teknik løse komplet professionelt. Og vores medarbejdere tager enhver opgave 100 % seriøst.

Bliver du kunde hos Vi-Ka Teknik, vil du helt sikkert også opleve at vores elektrikere går ind til opgaven med både grundighed og entusiasme. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi går ind til alle opgaver med samme professionelle indstilling. Vores kunder bor især ved Hobro og området i og omkring Viborg.

Med vores efterhånden mange års erfaring kan vi bistå dig med erfaren rådgivning gennem hele processen, hvilket er din sikkerhed for, at der er styr på det hele.

Har du brug for mere end vores eget ord?

Når det kommer til noget så vigtigt som el-installationer, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner, man føler tillid til. Blandt andet for at kunderne ikke behøver at stole blindt på elektrikernes egen salgstale, er det godt, at TEKNIQ – Installatørernes Organisation, eksisterer. Vores medlemsskab heraf er nemlig din garanti for ordentlige elinstallationer. Det mener vi faktisk helt bogstaveligt, for vores medlemsskab af teknik giver dig nemlig dækning af en garantiordning på det arbejde, du får foretaget hos os.

Unikke samarbejdsmuligheder

Vi samarbejder med en større gruppe af håndværkere, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig både en fagentreprise og hovedentreprise. Hvilken entrepriseform, der er bedst for dig at vælge afhænger af dit konkrete projekt. Vi hjælper dig gerne med at træffe denne beslutning.

Hos Vi-Ka Teknik kan vi tilbyde både rådgivning, montering samt indhentning af de tilladelser, der kræves fra de respektive myndigheder.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere samt få os til at udregne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.