Smat Home Loxone | Smart Home med den højeste IQ | Læs mere

Loxone Smart home

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Hvad er et Smart Home?

Der findes mange forskellige definitioner på et Smart Home, da der er mange forskellige produkter på markedet i dag, derfor kan det være svært at danne sig et overblik. Vi-Ka Teknik nær Hobro og Viborg samarbejder med Loxone, som er den førende Smart Home på markedet.

Loxone Smart Home har den afgjort højeste IQ i forhold til de andre Smart Homes, der er på markedet, derfor får du et system, der håndterer tusindvis af kommandoer, som er med til at give dig mere tid til de hyggelige og sjove stunder. 

Alle egenskaber af dit hjem arbejder sammen i harmoni, for at sikre et niveau af intelligent automatisering, der kun er muligt med Loxone.

Med Smart Home fra Loxone får du et intelligent hjem, hvor du kan styre og kontrollere dit hjem. Vi-Ka Teknik i Møldrup kommer ud og sætter det hele op for dig, så du kan blot læne dig tilbage og lægge fødderne op imens vi ordner det hele.

Den komplette løsning til dit Smart Home

Med Loxone Smart Home får du et intelligent hjem, der kan tænke selv, den kan f.eks. styre dit lys. Loxone ved altid, hvornår det er nødvendigt at tænde og slukke lyset. Loxone intelligente lysstyring aktiveres når du kommer ind i et rum, den skaber den rigtige belysning alt efter lys niveauet i rummet helt automatisk.

Hver rum har forskellige formål, og derfor bør temperaturen være forskellige. Loxone Smart Home styre temperaturen i hvert enkelt rum i hjemmet, så du kan være sikker på, at rummet har den rette temperatur.

Udover at kunne styre lys og varme kan Loxone Smart Home, også kontrollere alle former for gardiner og markiser, musik, alarmer, videoovervågning, sauna og pool. Med et Smart Home kan du spare en del på dit energiforbrug, og dermed spare penge på din energiregning.

Twist Glasdør

Få et uforpligtende tilbud på din Loxone Smart Home løsning

Er du blevet interesseret i at høre mere om de muligheder, du får ved at få installeret Loxone Smart Home? Eller har du brug for rådgivning og vejledning til, hvilken løsningsmuligheder der findes? Er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 69 45 37 og få en snak med en af vores fagmænd. Du har også muligheden for at kontakte os via vores kontaktformular her.

 

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.