Loxone Smart home

Hvad er et Smart Home?

Der findes mange forskellige definitioner på et Smart Home, da der er mange forskellige produkter på markedet i dag, derfor kan det være svært at danne sig et overblik. Vi-Ka Teknik ApS nær Hobro og Viborg samarbejder med Loxone, som er den førende Smart Home på markedet.

Loxone Smart Home har den afgjort højeste IQ i forhold til de andre Smart Homes, der er på markedet, derfor får du et system, der håndterer tusindvis af kommandoer, som er med til at give dig mere tid til de hyggelige og sjove stunder.

Alle egenskaber af dit hjem arbejder sammen i harmoni, for at sikre et niveau af intelligent automatisering, der kun er muligt med Loxone.

Med Smart Home fra Loxone får du et intelligent hjem, hvor du kan styre og kontrollere dit hjem. Vi-Ka Teknik ApS i Møldrup kommer ud og sætter det hele op for dig, så du kan blot læne dig tilbage og lægge fødderne op imens vi ordner det hele.

Kontakt os i dag

Loxone Silver Partner - banner

Den komplette løsning til dit Loxone Smart Home

Med Loxone Smart Home får du et intelligent hjem, der kan tænke selv, den kan f.eks. styre dit lys. Loxone ved altid, hvornår det er nødvendigt at tænde og slukke lyset. Loxone intelligente lysstyring aktiveres når du kommer ind i et rum, den skaber den rigtige belysning alt efter lys niveauet i rummet helt automatisk.

Hver rum har forskellige formål, og derfor bør temperaturen være forskellige. Loxones system styre temperaturen i hvert enkelt rum i hjemmet, så du kan være sikker på, at rummet har den rette temperatur.

Udover at kunne styre lys og varme kan Loxone, også kontrollere alle former for gardiner og markiser, musik, alarmer, videoovervågning, sauna og pool. Med et Smart Home kan du spare en del på dit energiforbrug, og dermed spare penge på din energiregning.

Loxone

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret og ønsker at høre mere om det intelligente Smart Home fra Loxone? Så ring til os i dag på telefonnummer 86 69 45 37 og få en uforpligtende snak om mulighederne med et intelligent hjem. Du har også mulighed for at skrive til os via e-mail info@vi-kateknik.dk eller vores kontaktformular. Så kontakter vi dig indenfor kort tid med et tilbud på løsningen.

Vi glæder os til at høre fra dig.