ÖkoFEN | Vi-Ka Teknik ApS

ÖkoFEN

Midt i 1990′erne satte firmaet ÖkoFEN sig mål at koncipere et hjemmefyr til træ som klimavenlig brændsel. Som pioner på dette område, var det muligt for familievirksomheden at udvikle et fuldautomatisk pillefyr med høj komfort. Dette gjorde det muligt at kunne sætte nye standarder samt indtage en ledende rolle i Europa, når det gælder kompetence, kvalitet og innovation.

Ud over udnyttelsen af et CO2-neutralt, regenererende og regionalt brændsel samt af den miljøvenlige energikilde sol, føler ÖkoFEN sig forpligtet for miljøet på alle produktionsområder, forpakning og transport.

Med udviklingen af den første fuldautomatiske træpillekedel og det første kondenserende pillefyr er ÖkoFEN blevet til Europas ledende virksomhed indenfor denne teknologi.

ÖkoFEN

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.