Pillefyr nemt og simpelt | Vi-Ka Teknik ApS

Pillefyr nemt og simpelt

Pillefyr – nemt og simpelt

Et pillefyr, også kaldet træpillefyr, er en måde at varme huset og vandet op i stedet for at bruge f.eks. gas- eller oliefyr. Her bruger man i stedet træpiller – det er grundlæggende små piller lavet af træspåner og savsmuld. Ved et pillefyr fylder du træpiller i magasinet, og så bliver træpillerne automatisk fyldt på brænderen, alt efter forbrændingen og hvor meget varme, det skal generere. Det er altså en nem løsning ift. opvarmning af hus og brugsvand.

Vi-Ka Teknik har alt i moderne pillefyr, som i dag er så renlige, at de kan bruges i alle husstande og sommerhuse. I de moderne anlæg skal du kun bestille træpillerne og fylde dem på. Herefter bliver de blæst ind i en stofsilo fuldstændigt støvfrit. Pillefyret henter selv pillerne fra siloen ved hjælp af vacuum-flytning, dvs. at pillerne suges ind til fyret. Ligeledes er træpillerne blevet nærmest støvfri, hvilket sikrer, at du ikke får unødigt besvær ved at installere et pillefyr.

Vi sørger for alt

Vi-Ka Teknik kan varetage alt inden for pillefyr. Vi kan rådgive, sælge og montere et helt nyt pillefyr, ligesom vi kan stå for reparationer, udskiftninger og generel vedligeholdelse, så dit fyr altid fungerer optimalt. Der kan være stor forskel på de forskellige pillefyr, så vores kompetente og veluddannede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til netop det behov, som du har for opvarmning.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med både pillefyr og et væld af andre grønne varmeløsninger, bl.a. solceller. Vi opererer i det meste af Jylland, og kører bl.a. til Viborg, Hobro, Randers, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Kontakt os i dag pr. mail eller på tlf: 86 69 45 37 for at høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Pillefyr Viborg og Hobro

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.