Solceller i Hobro, Viborg & omegn | Få mange fordele | se mere her

Solceller ved Hobro, Viborg og omegn

Solceller har mange fordele

Solcelleanlæg danner el til dit hjem ved at optage solenergi fra sollyset. Jo stærkere lyset er, jo mere energi kan solcellerne optage og omdanne til el, men solceller virker stadig, selvom det er overskyet. I Danmark vil solceller være mest effektive i de lyse sommermåneder. Solceller er i stand til at omsætte omkring 20% af sollysets energi til el.

Så vil du have en billiger elregning eller have miljøvenlig energi? Uanset hvad dine årsag er, vil solceller være en god måde at dække eller supplere dit elforbrug. Der er adskillige fordele ved et solcelleanlæg, bl.a.:

  • CO2-neutral energi
  • Øger boligens/virksomhedens værdi
  • Nedbringer de månedlige eludgifter
  • Driftsikker energikilde med et minimum af vedligeholdelse
  • Ingen prisstigninger på el.

Der findes hybrid solceller, altså solceller med batterisystem. Et hybridanlæg gemmer på overskydende solcellestrøm til natten, hvis du vil vide mere om hybridanlæg så klik her.

Solceller er en løsning for alle

Solceller for private husstande er ikke blot en måde at spare på elregningen. Ligeledes forbedre et solcelleanlæg boligens energiramme, det er med til at øge husets værdi samt gøre det nemmere at sælge. Det vil sige at et solcelleanlæg er en investering, der hurtig tjener sig selv hjem.

For virksomheder kan solceller, udover at give en økonomisk besparelse på den faste el-udgift, kan det også være med til at få en grøn virksomhedsprofil. De fleste solceller tjener sig ind på ca. 10 år, herefter forsvinder det meste af sin elregning.

Hvem ønsker ikke gratis strøm?

Din ekspert i solceller

Hos Vi-Ka Teknik i Møldrup nær Viborg og Hobro forhandler vi kun solcelleanlæg fra anerkendte og veletablerede leverandører. Vi står gerne for det hele, både rådgivning, bestilling, montering samt installering af mange former for solceller. Med mange års erfaring, kan vi kalde os eksperter i solceller, vi har projekteret og udført solcelleanlæg fra 2,8 og op til 130kWP. Så du kan trygt vælge os til dit projekt fra start til slut, der er ingen opgaver der er for store eller for små til os.

 

Kontakt os

Vil du høre mere om solceller, eller vil du høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde dig? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til os på telefon 86 69 45 37 og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd, eller udfyld hurtig og nemt vores kontaktformular, og vi vil vende hurtigst muligt tilbage. Du har også mulighed for at sende os en mail til info@vi-kateknik.dk.

Solcelle omtale Hobro avis

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.