Tilskud | Vi-Ka Teknik ApS

Hvad kan du få tilskud til?

Udskiftning af primær opvarmningskilde

Vi-Ka Teknik giver tilskud til udskiftning af primær opvarmningskilde i helårshuse, hvis dit hus i dag benytter biobrændsel, olie, gas, koks eller kul.

Tilskuddets størrelse er ved udskiftning til ny:

  • Varmepumpe (luft/vand og væske/vand) kr. 9.000,00
  • Pillefyr/biobrændselskedel kr. 3.500,00

Udskiftning af ventilationsanlæg

Som erhverv er der mulighed for at få tilskud ved udskiftning til et mere energibesparende ventilationsanlæg. Eksempler på erhverv er svinestalde, produktionsvirksomheder og lignende, hvor der er et stort forbrug på ventilation. Vi-Ka Teknik har stået for udskiftning af ventilatorer ved slagtesvinproducenten Karsten Rasmussen.

Du kan læse mere om dette projekt her.

Etablering af solcelleanlæg

D.1. oktober 2015 fra klokken 10.00 kan der igen søges om tilskud til solceller, hvor puljen er på 35MW. Puljen kan kun søges af private og boligforeninger.

Det eneste der kræves er en købsaftale mellem Vi-Ka Teknik og kunden. Aftalen er betinget af at du får tilskud. Tilskuddet er som i foråret 1,02 kr. pr. kWh.

Vi-Ka Teknik ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os på 86 69 45 37

Etablering/udskiftning af solvarme

Ved etablering/udskiftning af solvarme kan der søges tilskud til denne energiforbedring. Dette tilskud kan søges ved for eksempel Dong Energy. De giver følgende satser for etablering/udskiftning af solvarme:

Udskiftning af store varmeanlæg

Ved udskiftning af store varmeanlæg vil det være muligt at søge tilskud for CO2 besparelsen. Dette tilskud hjælper Vi-Ka Teknik naturligvis gerne med at søge.

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.