CTS-anlæg

Hvad er et CTS-anlæg

CTS (Central Tilstandskontrol og Styring) er et anlæg, der består af intelligente enheder, der sammenkobles til et netværk for styring af bygningstekniske anlæg, såsom el, vand, varme, ventilationsanlæg og meget mere. Derved er et CTS-styring en del af et Smart Home system, der tænker selv.

CTS-anlæg overvåger og kontrollerer tekniske installationer i ét eller flere rum. CTS-styring er din perfekte partner til at overvåge dit forbrug, og kan i mange tilfælde være med til at sørge for et bedre indeklima får du også en stor energibesparelse.

Giv os et kald

Hvorfor vælge et CTS-anlæg

Med et CTS-anlæg vil nødvendigt energiforbrug blive stoppet, da det er muligt automatisk at tænde og slukke for f.eks. lys, køl, varme og ventilation afhængig af om, det enkelte rum er i brug eller om bygningen er i brug.

Udover at kunne optimere energiforbruget, vil CTS-styring også sikre dig det bedst mulige indeklima i bygningen, da der styres efter en række sensorer, der hele tiden sørger for det rette luftskifte samt den rette temperatur og belysning m.m.

Overordnet er ideen med et CTS-anlæg, at styre og overvåge alle tekniske installationer fra et centralt sted som kaldes hovedstationen, der foregår på en PC, tablet eller en smartphone via en grafisk interface.

Professionelle i CTS-styring

Hos Vi-Ka Teknik ApSi Møldrup levere vi CTS-anlæg, og vi har mulighed for at skræddersy den rigtige løsning til dig. Vi laver fleksible løsninger, så hvis du blot vil have en enkelt CTS-styring til f.eks. ventilation, så levere vi selvfølgelig en der er klar til at blive koblet på en større CTS-anlæg senere, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi leverer selvfølgelig også store og komplekse løsninger til bygninger.

Med et CTS-anlæg fra Vi-Ka Teknik ApS, er du sikker på at få en professionel levering fra er erfarne team, hvor du kan være sikker på, at vi ikke forlader dig, før CTS-anlægget er oppe og køre.

Udover CTS-styring tilbyder vi desuden også andre besparende og energivenlige alternativer såsom solcellerHybrid solcellerDALI styringLED belysning og opladning af elbil.

Kontakt os

Vil du høre mere om CTS-anlæg? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til os på telefon 86 69 45 37 og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd, eller udfyld hurtig og nemt vores kontaktformular, og vi vil vende hurtigst muligt tilbage. Du har også mulighed for at sende os en mail til info@vi-kateknik.dk.