Invertere

Hos Vi-Ka Teknik ApS benyttes der udelukkende kvalitets inverterer fra nogle af de førende producenter.

Alle inverterne er på Energinet.dk liste over godkendte invertere.

Fronius

Fronius

Fronius blev grundlagt for over 60 år siden. Siden 1992 har verdenskoncernen beskæftiget sig intensivt med solarelektronik og har siden udviklet sig til en af de markedsførende inverterproducenter. Den bedst mulige kvalitet står i fokus, hvilket ikke kun afspejler sig i de nettilsluttede invertere med høj ydeevne, men også i det omfattende produkttilbud til anlægsovervågning.

Fronius’ højre krav kan ikke kun ses i produktporteføljet: den tekniske support og muligheden for garantiforlængelse på op til 20 år er vigtige dele af Fronius’ virksomhedsfilosofi. Vi-Ka Teknik ApS er uddannet Fronius Service Partnere og kan derfor tilbyde servicering og vejledning i enhver Fronius inverter.

Vi er uddannede Fronius Service Partner, så vi kan reparerer din inverter, hvis det skulle give problemer.

SMA

SMA

SMA Solar Technology AG er en verdensomspændende virksomhed inden for solarinvertere og overvågningssystemer til solcelleanlæg. Produkterne bliver bl.a. produceret i Niestetal ved Kassel. Produktionkapaciteten på op til 4 GW/p.a. på 18.000 m², er CO2-neutral og sker efter „lean production“ princippet.

Dette garanterer yderste fleksibilitet, høj effektivitet samt lave omkostninger og tilpasser sig dermed optimalt de individuelle krav fra markedet og kunderne. SMA har næsten 30 års erfaring på markedet og tilbyder fra kilowatt til megawatt for alle modultyper og alle ydelsesklasser det passende udstyr. Et globalt servicenetværk afrunder produktspektret.