LED belysning

Energirigtige løsninger med LED belysning

De fleste danskere bruger i dag LED belysning, der er en investering, som betaler sig, da du får en energibesparelse. Vi-Ka Teknik ApS er specialister i energioptimering, og vi kan langt de fleste tilfælde varmt anbefale at anvende LED belysning. Vi går meget op i energirigtige belysningsløsninger, derfor ønsker vi at hjælpe vores kunder med en energirigtig løsning, som de kan glæde sig over i mange år fremover. For at vores kunder får det bedste resultat, er vi med dig hele vejen, fra projekteringsfasen til installation og service.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har beliggenhed i Møldrup mellem Hobro og Viborg, vi har kunder i det meste af Jylland, især i Randers, Silkeborg, Århus og Aalborg, så kontakt os og vi finder en løsning.

Vi tilbyder alt indenfor LED belysning f.eks.

  • LED stiftpærer
  • LED spots og skinnespots
  • LED lyspaneler
  • LED bånd og aluminiumsprofiler
  • M.m.

Dette er blot et lille udpluk af vores LED sortiment. Vi leverer både til private, erhverv, industri, landbrug og forskellige offentlige institutioner. Udover LED belysning tilbyder vi desuden også andre besparende og energivenlige alternativer såsom solcellerHybrid solcellerDALI- og CTS-styringopladning af elbil samt Loxone Smart Home.

LED belysning har lang levetid

Udover det lave strømforbrug kendetegner LED belysning sig ved at have en meget lang levetid. Hvorimod en alm. Gløde- eller halogenpære har en levetid på ca. 2 år, har en LED pærer normalt en levetid på ca. 10-15 år og sparepærer i ca. 6-10 år ved gennemsnitlig brugstid.

Mange fordele med LED belysning

Ved at skifte de traditionelle lyskilder ud med LED lyskilder fra Vi-Ka Teknik ApS, har du muligheden for at opnå væsentlige energimæssige besparelse, det medføre en markant besparelse på elregningen i længden. Samtidig får du både en større lysmængde, en højere lyskvalitet og mindre vedligeholdelse.

Kontakt os

Vil du høre mere om LED belysning og hvad vi kan tilbyde dig? Eller vil du høre mere om, hvad vi ellers kan gøre for dig? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til os på telefon 86 69 45 37 og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd, eller udfyld hurtig og nemt vores kontaktformular, og vi vil vende hurtigst muligt tilbage. Du har også mulighed for at sende os en mail info@vi-kateknik.dk.