Fronius Service Partner

Fronius Service i Hobro og Viborg hos Vi-Ka Teknik ApS

Fronius - logo

Oplever du problemer med dit solcelleanlæg? Hos Vi-Ka Teknik ApS har vi brede kompetencer inden for service af solcelleanlæg, og vi er endvidere eksperter i Fronius-invertere.

Vores medarbejdere har modtaget specialiseret uddannelse hos Fronius, hvilket har givet os stor ekspertise på området. Derfor kan du trygt kontakte os, når du ønsker den bedste service på området.

Fronius Service er for private og erhverv

En Fronius inverter konverterer jævnstrømsspænding fra solcellerne til vekselstrøm til husets installation. Således kan strømmen, der genereres i solcellerne bruges i ejendommen. En velfungerende inverter er altså afgørende for en energioptimerende solcelle-løsning. Vi kommer gerne ud til dig og tager et nærmere kig på din Fronius inverters stand. Inverterne fra Fronius er nogle af markedets absolut bedste. De er - ganske naturligt - også blandt de mest foretrukne i Danmark, og vi kommer gerne til private hjem samt erhvervskunder over hele landet.

Vores kunder kan forvente en omfattende service, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed i form af kyndig rådgivning med henblik på fuld udnyttelse af dit solcelleanlæg samt lang levetid. Gennem vores uddannelse som servicepartner hos Fronius, har vi endvidere mulighed for at føre den direkte kontakt med Fronius i forbindelse med garantisager og lignende.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder?

Fronius logo på bil

Ønsker du at høre nærmere om vores service af Fronius invertere, er du velkommen til at ringe på telefon 86 69 45 37, eller du kan skrive en e-mail til info@vi-kateknik.dk. Vi har hjemme i Møldrup - tæt ved Hobro og Viborg.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning. Vi tilbyder endvidere samarbejdsaftaler med andre el-installatører, hvor vi gerne optræder som Fronius servicepartnere.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre nærmere om dette.