DALI lysstyring

Hvad er DALI lysstyring

DALI styring (Digital Adressable Lighting Interface) bruges over hele verden til at betjene belysning. Med autokonfiguration, mulitzone og scenarier gør DALI lysstyring let at installere og vedligeholde samt at DALI lysstyring har en god brugerkomfort.

DALI er en digital busteknologi til styring af belysningsarmaturer, og det er et alternativ til den analoge 1-10V lysstyring. DALI styring kan styre op til 64 armaturer, enten individuelt eller op til 16 grupper. En gruppe i DALI svarer til en tænding i lysinstallation. En af fordelene ved DALI styring er at du får en tilmelding på status af dine enheder.

I en DALI installation er der en række specifikke krav der skal overholdes, bl.a. kabellængder, spændingsfald og eget forbrug pr. forkobling. Hos Vi-Ka Teknik ApS i Møldrup har vi styr på, hvilke krav der er til installationen af DALI lysstyring, så du kan trygt lade os stå for installationen af dit DALI lysstyring projekt.

Kontakt os i dag

Kombiner DALI system med andre systemer

Intelligent lysstyring kan med fordel kombineres med andre styresystemer såsom et CTS-anlæg. Med vores Smart Home løsning kan du styre dit lys med et enkelt klik i appen på din smartphone eller tablet.

Opnå energibesparelse med DALI styring

Ved at anvende DALI lysstyring kan du energioptimere dit hjem eller virksomhed, ved at kunne styre lyset fra en app, er det nemt og hurtig at slukke og tænde lys i forskellige rum. DALI lyssystem har mange funktioner f.eks. kan sensorerne skifte mellem DAG og NAT funktion. Det giver dig mulighed for at styre lyset, f.eks. i gangarealer, alt efter om det er dag eller nat. I DAG funktionen vil lyset styres i forhold til dagslyset.

I NAT funktionen har lyset to niveauer, et niveau ved tilstedeværelse og et andet niveau, når der ikke er nogen tilstede. Med intelligent lysstyring opnår du den optimale kombination af brugerkomfort og energibesparelse.

Hør nærmere om intelligent lysstyring

Vil du høre mere om intelligent lysstyring? Eller vil du høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde dig? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til os på telefon 86 69 45 37 og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd, eller udfyld hurtig og nemt vores kontaktformular, og vi vil vende hurtigst muligt tilbage. Du har også mulighed for at sende os en mail til info@vi-kateknik.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.