Solcellemoduler | Vi-Ka Teknik ApS

Solcellemoduler

Solcellemoduler

Vi-Ka Teknik forhandler forskellige kvalitets solcellemoduler. Vi har alt fra monokrystallinske til tyndfilmsmoduler og vi kan derfor altid finde det, som passer lige til dit projekt.

AVANCIS

AVANCIS udvikler og producerer tyndfilm-solcellemoduler på CIS-basis i to fabrikker i Tyskland. Virksomheden er pioner på dette område. Som datterselskab af Saint-Gobain profiterer AVANCIS af det mangeårige know-how i coating og varmebehandling af glas, to kernekompetencer i verdenskoncernen.

Med de højeste ydelsesgrader blandt tyndfilmteknologien tilhører AVANCIS CIS-moduler premiumklassen. Det beviser ydelsesstærke produkter, der sætter nye mål. PowerMax® solcellemoduler står for en veludviklet CIS-teknologi, som forener rentabilitet og effektivitet med design og æstetik.

AVANCIS

Bosch Solar Energy

Som den verdenskendte virksomhed med årtier af tradition står Bosch for teknisk kompetence, innovative produkter og løsninger. Seneste skud på stammen i Bosch-gruppen er Bosch Solar Energy, som byder på photovoltaik-produkter samt nøglefærdige solarkraftværker. Bosch’s målsætninger er at gøre solcellestrøm til en vigtig del af fremtidens energimix og en reducering af CO2-udslip ved energiproduktionen.

Kerneområdet er monokrystallinske solarmoduler, hvor Bosch Solar Energy selv står for alle trin i fremstillingsprocessen, fra støbning og høst af wafere til moduler og montagesystemer

Bosch Solar Energy

LG Solar

Som datterselskab til det globalt agerende selskab for underholdningselektronik, telekommunikation og husholdningsapparater LG Electronics, profiterer LG Solar af mere end 50 års produktionserfaring i masseproduktionen. I starten var det kun mindre forsknings- og udviklingsarbejde indenfor solcelle- og modulproduktion som del af LG’s centrale forskningslaboratorium, men imidlertid har det udviklet sig til en vækstmotor.

Med hovedfokus på monokrystallinske solarmoduler forener LG Gruppen, som vertikal integreret fabrikant, alle produktionstrin under ét tag. Indsatsen vedrørende miljøvenlighed er ligeså eksemplarisk, da der ikke bruges farlige stoffer i fremstillingsprocessen.

LG Solar

REC

Det norske selskab REC er unikt i solarbranchen. REC forener alle produktionstrin af pv-moduler ét sted. Virksomheden er markedsførende i fremstillingen af polysilicium og wafere. Med opstarten af en ny, fuldintegreret fabrik i Singapore i 2010 har virksomheden sat nye mål med hensyn til fremstillings- og produktionseffektivitet for solcellemoduler.

Gennem kontinuerlig videreudvikling opnås løbende produktforbedringer og omkostningsreduktioner. Produktionsprocesserne er underlagt strenge kvalitetskontroller. Energi-tilbagevindingstiden kunne reduceres til kun et år – hidtil unik i solarindustrien.

Kontakt os for yderligere oplysninger og få et uforpligtende tilbud på dit kommende solcelleanlæg

REC

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.