Opladning af elbil

Flere løsninger med opladning af elbil

Der er mange muligheder når det gælder opladning af elbil. Overvejer du at købe en elbil, eller har du allerede en? Hos Vi-Ka Teknik ApS kan vi hjælpe dig hvis du ønsker at oplade din elbil i hjemmet. Vi arbejder primært nær Hobro og Viborg og står gerne klar til at hjælpe dig. Der er ingen tvivl om, at det er, billiger at køre i en elbil end en bil på benzin eller diesel for de fleste bilister.

Når du har en elbil, der skal oplades, er der flere løsninger, så som et strøm abonnement, leasing af en ladeboks eller du kan få monteret en ladeboks og betale for strømmen pr. kWh, du oplader. Alle tre løsninger kræver en fastmonteret ladeboks, der kan lade op til 11 kWh, som er beregnet med en installation udført af en fagmand, så er vi hos Vi-Ka Teknik ApS klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Prisen på opladning af elbil

Der er mange faktorer, der spiller ind, når vi snakker om prisen på opladning af elbil. Men man siger at ens månedlige udgifter ligger ca. mellem 600 – 1.200 kr., hvis du ca. kører 20.000 Km om året. Men det hele afhænger selvfølgelig af, hvor meget du oplader din elbil derhjemme, samt hvilken lade løsning du har.

Hvor langt kan en elbil køre på en opladning?

Elbiler har forskellige rækkevidde, men i dag kører lang de fleste mindst et par hundrede kilometer ca. fra 200 – 500 Km, når de er ladet helt op. De ældre elbiler kører mindre end 200 Km, der er enkelte Tesla modeller der kan køre helt op til lidt over 600 Km.

Længden på hvor langt elbiler kan køre afhænger af, hastighed på din kørsel, så jo hurtigere du kør jo mindre er rækkevidden ligesom på almindelige biler. Vinteren har også noget at sige på rækkevidden, den falder med 20 – 30 procent, da bilen skal bruge mere energi på at holde bilen varm.

Hør mere om opladning af elbil

Vil du høre mere om opladning af elbil og hvad vi kan tilbyde dig? Eller vil du høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til os på telefon 86 69 45 37 og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd, eller udfyld hurtig og nemt vores kontaktformular, og vi vil vende hurtigst muligt tilbage. Du har også mulighed for at sende os en mail til info@vi-kateknik.dk.