Energioptimering

Energioptimering

Der er mange steder i hjemmet, hvor der kan laves energibesparelser. Nogle af de steder, hvor der f.eks. kan spares nogle penge er på standby-forbrug og belysning. I stortset alle hjem står der elektriske enheder, som bruger lidt strøm hele tiden. Det er f.eks. TV, PC, microovn(display), DVD-afspiller og lign. Der vil kunne spares lidt ved at slukke disse enheder. Det vil være omfattende at skulle manuelt tænde og slukke for de enheder, som står med et standby-forbrug. Løsningen kunne være at installere Zensehome.

Belysning

Der er flere måder at spare på udgiften til belysning. Det kan f.eks. gøres ved at opsætte bevægelsessensorer i gangarealer, bryggers, udendørs og andre “gennemgangsrum”, så lyset automatisk tænder og slukker når der er brug for det. Et andet tiltag kan være at montere urstyring og/eller skumringsstyring på det udvendige lys, så det kun er tændt når der er behov for det. Et af de steder hvor der typisk kan spares mest, er ved udskiftning af lyskilder. Det mest brugte i dag er LED-belysning, der er markant mere økonomisk ift. traditionelle glødepærer.

Vi-Ka Teknik ApS

Stor erfaring indenfor elinstallationer af alle typer vi tilbyder vores ekspertise ved at udføre alt fra elsikkerhedsattest til intelligente bygningsinstallationer Vi-Ka teknik forhandler solcelleanlæg fra anerkendte leverandører til ethvert behov. – stort som småt

Firmainfo

Vi-Ka Teknik ApS

Nørdamvej 32, 9632 Møldrup

Tlf: (+45) 86 69 45 37

E-mail: info@vi-kateknik.dk

CVR: 32946186

Medlem af TEKNIQ

Melem af TEKNIQ

Dét giver dig tryghed som kunde
og en garanti for solidt
elektriker arbejde.