Energioptimering

Spar penge med energioptimering

Energioptimering er et af de mest optimale måder at spare penge på. Vil du gerne spare penge på din næste energiregning, samtidig med at du gør en forskel for miljøet? Så er du kommet til det rette sted, for hos Vi-Ka Teknik ApS i Møldrup står vi til rådighed. Vi kommer gerne ud til dig, og gennemgår din bolig og ser, hvad vi kan gøre for dig i forhold til at lave en energioptimering af dit hjem. Vi laver energioptimering i både private hjem og erhvervsbygninger i Hobro, Viborg og omegn.

Kontakt os i dag

Der er mange steder i hjemmet, hvor der kan laves energibesparelse. Nogle af de steder, hvor der f.eks. kan spares nogle penge, er på standby-forbrug og belysning. I alle hjem i dag står der elektriske enheder, som bruger lidt strøm hele tiden. Det kan f.eks. være dit TV, din PC eller mikrobølgeovn (display) og meget mere. Ved at slukke for dine elektroniske enheder, vil du allerede der spare lidt der.

Få et intelligent hjem med energioptimering

Det vil være omfattende at skulle manuelt slukke for alle dine enheder, som står med et standby-forbrug. Løsningen på dette kunne være en energioptimering, hvor vi giver dig et Smart Home med Loxone, uden alt det besværlige som opsætning. Med denne form for energioptimering kan du betjene hele dit hjem via en app på din smartphone eller tablet – Lettere kan det ikke blive.

Kontakt os i dag

Ønsker du at Vi-Ka Teknik ApS skal stå for energioptimeringen af din bolig eller lignende i Viborg og Hobro omegn? Så tøv ikke med at give os et kald på tlf: 86 69 45 37 eller send en mail til info@vi-kateknik.dk, hvis du vil høre om dine muligheder eller ønsker et uforpligtende tilbud på energioptimering.

Du kan også hurtig og nemt udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.