Solceller ved Hobro, Viborg og omegn

Solceller har mange fordele

Vi kan danne el til dit hjem ved at optage solenergi fra sollyset via solceller. Jo stærkere lyset er, jo mere energi kan anlægget optage og omdanne til el, men solceller virker stadig, selvom det er overskyet. I Danmark vil solceller være mest effektive i de lyse sommermåneder. Anlæggene er i dag i stand til at omsætte omkring 20% af sollysets energi til el.

Så vil du have en billiger elregning eller have miljøvenlig energi? Uanset hvad dine årsag er, vil solceller være en god måde at dække eller supplere dit elforbrug. Der er adskillige fordele ved et solcelleanlæg, bl.a.:

  • CO2-neutral energi
  • Øger boligens/virksomhedens værdi
  • Nedbringer de månedlige eludgifter
  • Driftsikker energikilde med et minimum af vedligeholdelse
  • Ingen prisstigninger på el.

Der findes hybrid solceller, hvilket er et anlæg med batterisystem. Et hybridanlæg gemmer på overskydende solcellestrøm til natten, hvis du vil vide mere om hybridanlæg så klik her.

Få et uforpligtende tilbud

Solceller er en løsning for alle

Solceller for private husstande er ikke blot en måde at spare på elregningen. Ligeledes forbedre et anlæg boligens energiramme, det er med til at øge husets værdi samt gøre det nemmere at sælge. Det vil sige at et solcelleanlæggene er en investering, der hurtig tjener sig selv hjem.

For virksomheder kan det, udover at give en økonomisk besparelse på den faste el-udgift, kan det også være med til at få en grøn virksomhedsprofil. De fleste solceller tjener sig ind på ca. 10 år, herefter forsvinder det meste af elregningen.

Hvem ønsker ikke gratis strøm?

Din solcelle ekspert

Hos Vi-Ka Teknik ApS i Møldrup nær Viborg og Hobro forhandler vi kun anlæg fra anerkendte og veletableret rede leverandører. Vi står gerne for det hele, både rådgivning, bestilling, montering samt installering af mange former for solceller. Med mange års erfaring, kan vi kalde os selv for solcelle eksperter, vi har projekteret og udført solcelleanlæg fra 2,8 og op til 130kWP. Så du kan trygt vælge os til dit projekt fra start til slut, der er ingen opgaver der er for store eller for små til os.

Avisomtale

Kontakt os

Vil du høre mere om solceller, eller hvad vi ellers kan tilbyde dig? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.

Ring til os på telefon 86 69 45 37 og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd, eller udfyld hurtig og nemt vores kontaktformular, og vi vil vende hurtigst muligt tilbage.

Du har også mulighed for at sende os en mail til info@vi-kateknik.dk.